Kundreferenser

Läs vad mina klienter har att säga

Thomas WIlbacher, Stockholm

"Strikta ramar och mycket svett, helt enligt @rivstartsverige upplägg gav till slut en smula resultat. Vågen säger -16.4kg ner, från 102.8kg till 86.2kg. Siffror som i sig kanske inte är viktiga, däremot går jag vidare från det här mycket piggare, fylld av energi och med ett jävla driv!


Tack guide och supermotivator Vahid på @rivstartsverige! Utan dig, ingen resa. Våra samtal har varit lika viktiga som maten och promenaderna. "

Katarina Löthman, Eskilstuna

"Jag ville skapa en sundare struktur kring mitt matintag samt bli kvitt mitt enorma sockerberoende så när Vahids koncept Rivstart satte igång tvekade jag inte att hoppa på. Kostschemat var enkelt att följa, det var goda lättlagade recept, som mättade och fick min kropp att känna sig piggare och friskare. Engagerad coachning och pepp från övriga deltagare höll motivationen igång. Träningsschemat var roligt och stimulerande och fick med alla muskelgrupper samt kondition. Rekommenderar starkt Rivstart, då det var lättillgängligt, organiserat och långsiktigt."

Ljubomir Vranjes

"Det bästa har varit är att få en strukturerad plan och att få följa den mot eget uppsatt mål, maten har överraskat mig och jag kommer med säkerhet att fortsätta laga en hel del rätter i fortsättningen. Sedan att du har Coach Vahid som hela tiden kontaktbar påminner och motiverar morgon som kväll.

Åsa Lind, Eskiltuna

"Toppenbra på alla sätt och vis. Bästa var alla peppande videos. Fått mig att inse att det finns sätt att hitta tillbaka till bra mående och hälsosam livsstil på ett relativt enkelt sätt. Det är bara att bestämma sig och med Vahids pepp är det ännu lättare!

William Hurtig, Eskilstuna

"Inspirerande instruktör som var väldigt involverad från första dagen till sista. Otrolig strukturerat, lättförståeligt och anpassat upplägg som jag lätt kunde ta till mig av och snabbt komma in i. Otroligt hjälpsamt och givande med en grupp som peppar och stöttar! Helt ny syn på min kost nu! Jag körde även några individuella gympass med Vahid som var väldigt givande. Mitt resultat: se före & efter." 

Tulay Misto, Uppsala

"Jag blev lite chockad över vilket resultat det gav mig. Maten var både god och mättande. Bra recept och riktigt bra Instruktör som var driven och hjälpsam under periodens gång. Han var alltid tillgänglig och besvarade mina frågor. Han ledde mig fram genom att peppa och vara rak men bestämd. Jag skulle absolut göra om detta. Är super nöjd.”

Daniel Karlsson, Eskilstuna

"Inspirerande och hängiven instruktör med ett mycket välstrukturerat upplägg. Träningsprogrammet var enkelt att följa.

Bra matprogram med många goda och väl avvägda recept gav inspiration.

Med snabb feedback och tydliga instruktioner på hur dem olika övningarna skulle utföras blev detta den perfekta rivstarten för mig."


Nairika Mandegari, Göteborg

”Instruktören är fantastisk, övertygande och hängiven. Uppnått riktiga resultat som ingen annan kunnat hjälpa mig uppnå!”

Jimmy Lundberg, Eskilstuna

"Efter många års styrketräning hade jag tappat suget att gå till gymmet. Jag känner Vahid sen tidigare och kontaktade honom vilket gav mig tillbaka gnistan med omväxlande övningar och ett kostschema som till och med var kul att följa. Vill ni ha en inspirerande och motiverande coach så ta kontakt med Vahid!"

Gulay Balikci, Uppsala

"Jag och min make blev helt chockade över resultatet som vi fick på så kort tid. Tänk att några enkla steg kunde göra så stor skillnad! Goda recept som är lättlagade och världens bästa coach som peppade oss dagligen att inte ge upp och orka fortsätta. 3 veckor in i programmet blev jag sjuk och kunde ej fortsätta 5 veckor, men under den korta tiden kan ni se på före och efterbilderna vilket resultat jag fick. Under dessa veckor valde jag att genomföra tabata pass istället för gymschemat. Men kosten följde jag noggrant. Jag är supernöjd och kommer fortsätta med detta!"

Rezgar Waicy, Nyköping

 "Jag tar med mig mycket kunskap kring kost och träning. Inser nu hur mkt onödigt man fått i sig. Jag har en större förståelse för vad som passar mig och min resa. Vahid har varit extremt stöttande och peppande. Det har känts bra att kunna vända sig till dig med frågor om i princip allt. Man har aldrig känt att man stört. Tack! Se före & efter bild för mitt resultat."  

Abbas Kapasi, Stockholm

Körde premiäromgången av Rivstart med Vahid - Vilken resa jag och hela gruppen gjorde.

Vahid är en väldigt inspirerande och motiverande instruktör som verkligen brinner för det han gör. Alltid tillgänglig och fanns till hands vid behov. Tänket kring kosten och träningen var väldigt genomtänkt. Jag har fortsatt köra tänktet kring kosten och ska kicka igång en ny 5 veckors omgång inom kort.

Dari Hatami, Göteborg

"Jag tar med mig tänket kring mat. Jag kan fortfarande äta och bli mätt utan att vara onyttig. Instruktören var extremt tydlig och rak under hela perioden. Hade nog inte klarat det utan hans hjälp. Vahid har coachat mig under 10 veckor och mitt resultat finns under Före & Efter! Supernöjd!"

Deltagare Rivstart Oktober 2019

"Jag tar framförallt med mig en mer sund livsstil, jag är inte alls sugen på att falla tillbaka till gamla vanor, en väldigt bra start till ett mer hälsosamt liv. Instruktören har varit informativ/tillgänglig/kunnis/flexibel och väldigt peppande genom hela programmet."

Sam Mokhtari, Sundbyberg

”Jag var med i första gruppen, är otroligt nöjd och glad över dem resultat jag fått. Coach Vahid fanns alltid tillgänglig och uppmuntra än när motivationen och energin nästan var slut.”

Deltagare Rivstart Oktober 2019

"Upplägget har varit perfekt från start till mål. Vahid har varit tydlig innan vi började med programmet med vad som krävdes, förväntas och vad vi ska göra. Han gick ut med informationen i god tid så att man kunde förbereda sig. Han har varit extremt tillgänglig under hela programmet." 

Deltagare Rivstart Oktober 2019

"En fantastisk energiknippe är coachen och får en taggad även de mest jobbiga och tröga dagarna. Har fått en struktur och tankesätt som jag kommer använda mig långt efter avslutad program."