Vad ingår i Rivstart - Online grupp

  • Individuell coachning, fast i grupp

En sluten grupp som endast är tillgänglig för Rivstartgruppens deltagare. Förutom introduktionsmaterialet som du behöver för att vara väl förberedd så får du även en 10 minuters intro-video med tips och tricks för hur du på bästa möjliga vis tar dig i genom programmet och når dina mål. Tillsammans hjälps vi åt att pusha, peppa och inspirera varandra till att hålla motivationen uppe och fullfölja alla moment. Jag finns givetvis tillgänglig under hela programmet för att svara på frågor och för individuell uppföljning.

  • Träningsprogram.

Ett enkelt men effektivt program att följa som jag själv genomfört där vi varierar allt ifrån antal repetitioner, set, viloperiod, vikter osv. Hela tanken är att vi varierar övningar och vikter för att uppnå en progression i vår träning. Vid behov så finns det även möjlighet till videoklipp på övningar. Utöver styrketräning ingår även olika former av HIIT (High-Intensity Interval Training,) samt LISS (Low-Intensity Steady State training).

  • Kostschema

Du får en mängd olika recept på måltider som är anpassade efter vilken period vi är i programmet. Här är det viktigt att du följer kostschemat så noggrant som möjligt. Du kommer få en ökad medvetenhet kring kalorier och makronutrienter så som kolhydrater, fett och protein. Med de olika recepten så inser du att man inte behöver äta råris och tonfisk för att vara nyttig.

  • Rekommenderade kosttillskott:

Ni får tips och förslag på vilka kosttillskott som ni ska inhandla och vilka som man kan skippa. Beroende på vad den du som individ eftersträvar så kan valet av kosttillskott variera mellan deltagarna i gruppen.