Vår hjälp - Din vision - Vår utmaning

Med vår hjälp och din viljestyrke så når vi dit du vill.

Azita Ghaderi

Therese Johansson, Ambassadör 

Mitt namn är Vahid Ghaderi, 37 år, bor i Stockholm. Jag har en Masterexamen i Ekonomi med inriktning Management/Ledarskap. Utöver detta har jag även en kandidatexamen inom Idrott/Sport Management från Örebro universitet som bl a innehåller:

*90 högskolepoäng i Idrott/Idrottvetenskap 

*60 högskolepoäng inom Psykologi/Idrottspsykologi & Coaching.

För 3 år sedan gjorde jag en resa som förändrade min tillvaro, vilket även blev starten på något nytt. Jag har gått ifrån jojo-bantning och sporadisk träning till att strukturera om min vardag innehållandes hälsosam kost och effektiv träning. Under det senaste året har stor del av min fritid gått till att läsa böcker, artiklar och vara inne på forum som berör kost och träning, Gemensam träningsgrupp med vänner där vi diskuterar teorier och testar oss fram med olika träningsupplägg. Jag har vart medlem i amerikanska Onlinegruppen V-Shred och följt ett 90 dagars program. Ämnen och begrepp som berör allt i från Lean Gain, Carb Cycles och intermittent fasting. Jag har laborerat med olika ingredienser och recept för att ta fram olika måltider som ska innehålla de näringsämnen och makronutrienter för en balanserad kosthållning. Experimenterat för att gå ner i fettprocent men även upp i muskelmassa.  

Under det gångna året så har jag haft hand om ett flertal deltagare som genomfört ett #Rivstart-program. Mer om dessa kan ni läsa om under kundreferenser. Överlag så har det varit positiva omdömen och jag ser fram emot att få kontakt med fler deltagare som är redo att kicka igång en välbehövlig Rivstart. Deltagarna har beskrivit mig som väldigt driven, motiverande och engagerad. 

Även om jag inte är en personlig tränare med 20 års erfarenhet, så kommer jag göra mitt yttersta för att få dig i betydligt bättre form än du var innan, 

Är du intresserad av att delta i ett Rivstartsprogram så tveka inte att kontakta mig.


Är Psykisk ohälsa och fysisk inaktivitet korrelerat?

Rivstart Sverige vill förutom att stärka deltagarnas fysiska status även finnas till hands för att motverka psykisk ohälsa. Därför är vi väldigt stolta över att ha knutit ett samarbete med Azita Ghaderi.

Azita är i grunden Socionom men har även vidareutbildat sig till Samtalsterapeut. Utöver detta hon Motiverande samtal (MI), Sorgbearbetning och 12-stegsterapeut & Coach på meritlistan.


Inom kort kommer vi att lansera skräddarsydda lösningar (även online) för att ta fram ett koncept som passar just dig och dina behov.

RivstartSverige är otroligt glada över att ha värvat Therese Johansson till rollen som Ambassadör. Hon är en träningstokig tjej som brinner för träning och hälsa. Ni kommer få mer av Therese under närmaste tiden, och för de som deltar i programmet har hon redan blivit ett känt ansikte.